Despre noi

 Bine ati venit la MAGAZINUL NIRMOTO.RO

 Va multumim!

Suntem un brand 100% romanesc, cu o experienta de 12 ani in domeniul utilajelor agricole pentru casa si gradina.

Creat din dorința de a ajuta micii fermieri, Nirmoto.ro iti pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru mentinerea gradinii ori a unui teren agricol, pentru ca, atunci cand sunt facute cum trebuie, gradinaritul si lucrul pamantului se pot transforma in unele dintre cele mai profitabile afaceri.

Tot noi suntem cei care iti vom da o mana de ajutor intr-ale gradinaritului.
Fie ca vorbim despre taierea pomilor, udarea plantelor, sapat, sudura, producerea vinului sau despre intretinerea gazonului, iti oferim toate resursele de care ai nevoie, astfel incat sa iti usuram munca in gospodarie si sa obtii rezultate demne de un profesionist.

Slujba noastra nu se termina atunci cand finalizati comanda si nici cand va livram produsele! Vom considera ca ne-am indeplinit misiunea atunci cand vom primi feedback-ul tau pozitiv!
Filosofia Nirmoto.ro este una cat se poate de simpla: sa iti furnizeze produse de o calitate exceptionala la un pret cat mai mic si o valoare solida in ceea ce priveste design-ul, materialele si manopera. Altfel spus, iti punem la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie, astfel incat sa iti imbunatatim modul de lucru, dar si rezultatul muncii.

Standardele noastre sunt la fel de dure precum instrumentele pe care le vindem. Nirmoto.ro spune DA doar produselor care:

• Furnizeaza valoare mult peste nivelul pretului
• Pun accent pe dexteritate
• Testeaza orice nivel de abilitate
• Ajuta ca procesul sa fie la fel de satisfacator ca rezultatul
• Realizeaza munca la fel de bine sau chiar mai bine decat orice alt produs
Slujba noastra nu se termina atunci cand finalizati comanda si nici cand va livram produsele! Vom considera ca ne-am indeplinit misiunea atunci cand vom primi feedback-ul tau pozitiv!

Politica noastra este una simpla si clara. Toate produsele din catalogul nostru sunt sustinute de garantie, iar politica de returnare presupune doar cativa pasi simpli.

Asta inseamna ca poti cumpara cu incredere. Daca nu esti complet multumit de achizitie, trimite-o inapoi in decursul a 14 zile de la primirea acesteia, pentru o rambursare completa. In plus, daca ceva se dovedeste defect la achizitia ta (cu exceptia uzurii normale), o vom repara sau o vom inlocui.
 Unde ne poti contacta:
 De luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00, la numarul de telefon: 0757.561.477 / 0770.699.380
 Non-stop la adresa de email:comenzi@nirmoto.ro