Transport si retururi

Livrarea produselor comandate se face prin retea de cureri: DRAGON STAR CURIER si SAMEDAY

Cum se livreaza

Livrarea produselor poate fi facuta la orice adresa din tara, indicata corect de Dumneavoastra pe Comanda lansata pe site, si este asigurata - contractual - cu societatea de curierat rapid, "DRAGON STAR CURIER"; 'SAMEDAY'

Costurile de transport sunt evidentiate in COSUL DE CUMPARATURI  sunt trecute cu TVA

Pentru a se evita situatii confuze, disfunctionale sau rau intentionate, ne rezervam urmatorul drept:

Livrarea produselor se face dupa confirmarea telefonica a Clientului privind Comanda lansata pe Site-ul nostru.

Comenzile plasate pe site-ul www.nirmoto.ro vor fi expediate prin Dragon Star Curier / Sameday in orice localitate din tara, contra cost.

Transportul se calculeaza in functie de valoarea produsului !

Taxa de livrare: 28 lei - 150 de lei pentru comenzile de pana la 4.000 lei

Durata de procesare a unei comenzi variaza in functie de disponibilitatea produsului, intre 1-3 zile lucratoare.  Comenzile expediate vineri vor fi livrate in cursul zilei de luni.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie produsele primite! Deschiderea coletului se face in prezenta curierului! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului;In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorari / lovituri- este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere!

De asemenea, daca intampitati probleme cu privire la continutul coletului, va rugam sa ne sesizati in scris la adresa de e-mail comenzi@nirmoto.ro si sa atasati o poza cu actele din colet si continutul acestuia

Returul de produse

Coletele primite se pot returna fara a invoca nici un motiv timp de 14 zile de la momentul primirii coletului prin curier. Specificam faptul ca la returnarea unui produs(sau a mai multora), taxele de transport sunt achitate de cumparator. Coletul se expediaza fara ramburs. Odata ajuns la noi, este verificat ( produsul trebuie sa fie in aceeasi stare ca si in momentul achizitiei lui). Apoi sunteti contactat telefonic sau pe e-mail de un agent Nirmoto pentru stabilirea detaliilor despre transferul banilor/ schimbul produselor.

Livrarea returului se face numai dupa ce ne-ati informat de decizia dumneavoastra de retragere la adresa de email comenzi@nirmoto.ro

Banii sunt trimisi catre client prin mandat postal / transfer bancar  timp de maxim 10 zile lucratoare.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei. Ştergerea seriei parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

Conform Legii nr. 353/2018, pentru produsele care au fost livrate gresit sau cu defecte, cheltuielile de retur sunt suportate de catre comerciant.

Produsul poate fi returnat doar în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul şi accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură (transportul fiind suportat de catre dvs) Denunţarea contractului se face doar în scris. In situatia in care produsul sau ambalajul prezinta urme de genul celor de mai sus ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, suma ce include si taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii catre client daca transportul nu a fost gratuit, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 

Expediaţi produsele, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor!!!

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

 

Administratorul www.nirmoto.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.